Despre Noi

Date de identificare:

SC MANAGEMENT ACCOUNT SRL
Adresa: Municipiul Suceava, str. Mihai Eminescu nr. 10, sc. A, et. 3, cam. 16, Judeţul Suceava

Cod unic de înregistrare: 16796375
Număr de înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului Suceava: J33/989/2004

Telefon: +4 0230 551 554
Fax: +4 0330 818 557

Capitalul social: 200 RON deţinut de:
Mihăilă Loredana-Iulia – Asociat, cu un aport de 75% din capitalul social;
Hudughianu Lorica-Florina – Asociat, cu un aport de 25% din capitalul social.

Obiectul principal de activitate:
Activităţi de contabilitate şi audit financiar,
consultanţă în domeniul fiscal – cod CAEN: 6920

Descrierea societăţii:

SC MANAGEMENT ACCOUNT SRL a fost înfiinţată în data de 28.09.2004. Societatea are ca obiect principal de activitate „Activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal” – cod CAEN: 6920.

Societatea este membră C.E.C.C.A.R. încă de la înfiinţare şi membră a C.C.F.R. (Camera Consultanţilor Fiscali din România).

Principalul nostru obiectiv este prestarea de servicii de calitate în domeniul financiar – contabil către clienţii din portofoliu, bazându-ne în special pe experienţa în domeniu acumulată de către fondatorii săi în cei peste 8 ani de activitate avuţi în momentul înfiinţării, dintre care şapte ca membru C.E.C.C.A.R.

Societatea îşi desfășoară activitatea la sediul situat în municipiul Suceava, str. Mihai Eminescu nr. 10, sc. A, et. 3, camera 16, judeţul Suceava, într-o clădire nouă, recent construită pentru sedii de firmă şi birouri.

Încă din primul an de la înfiinţare SC Management Account SRL şi-a asigurat un portofoliu de 20 clienţi, de la microîntreprinderi până la societăţi cu o cifră de afaceri anuală de peste 5 milioane de euro, cu activități din toate domeniile de activitate.

De altfel, numărul clienţilor, ca şi mărimea acestora, au înregistrat o creştere constantă, ajungându-se în anul 2010 la un număr de peste 100 clienţi permanenţi în ceea ce priveşte serviciile de contabilitate, fapt ce a condus la o permanentă creştere a cifrei de afaceri.

Principala noastră resursă în ultimii doi ani de activitate a fost și este calitatea și tenacitatea clienților noștri care au refuzat să se lase doborâți.

Împreună am strâns rândurile și împreună încercăm să găsim soluții la problemele permanente cu care ne confruntăm.

Evoluţia principalilor indicatori financiari realizaţi de firmă în cei șapte ani de activitate poate fi vizualizată pe http://www.firme.info/management-account-srl-cui16796375/.

Evoluţia noastră a fost răsplătită prin obţinerea locului I în clasamentul CECCAR la nivelul judeţului Suceava și în topul firmelor private din judeţul Suceava organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.